nl - Emanuelle +32 474 26 88 77 / fr - Philippe +32 475 81 11 35 rizzophilippe@hotmail.com

LosArqueros  Ligging

Wegbeschrijving:

Op de luchthaven van Malaga, neem de E15 in de richting Algeciras / Marbella.Na 60 km, afrit Ronda vervolgens linksaf de A397 en na 2 km kan u de indicatie Los Arqueros zien. Op het golfdomein, volg de wegbeschrijving naar het clubhuis en via La Torre, naar het kleine plein gebouw B6, appartement nr 5 (met een beveiligde toegangscode). In de afgesloten parkeerplaats van de residentie vindt U de autostaanplaats n° 24.

 

 

Wegbeschrijving

Los Arqueros Carretera Ronda A-397, Benahavís,Málaga

Ligging Wegbeschrijving Luxe Appartement te huur Marbella Golf Los Arqueros Costa del sol Spanje Golf banen

De Wegbeschrijving naar het Luxe Appartement te huur Zuiden van Spanje Marbella mondaine badplaats in Andalusië, Spanje, aan de Middellandse Zee, tussen Málaga en Gibraltar in, Golf Los Arqueros Costa del sol Spanje . Aan de voet van de Sierra Blanca, vindt u een prachtige golfbaan van 18 holes, ontworpen in harmonie met de omringende natuur. Het clubhuis heeft een bar-restaurant, en een speeltuin voor kinderen. Het domein biedt ook tennisbanen, paddle tennis, squash, fitnessruimte, sauna en 3 buitenzwembaden aan. De omgeving biedt u een op enkele minuten diverse restaurants, supermarkten, stranden en winkels.

Wegbeschrijving Luxe Appartement te huur Marbella – mondaine badplaats in Andalusië, Spanje, aan de Middellandse Zee, tussen Málaga en Gibraltar in, Golf Los Arqueros Costa del sol Spanje Golf banen