nl - Emanuelle +32 474 26 88 77 / fr - Philippe +32 475 81 11 35 rizzophilippe@hotmail.com

LosArqueros  Welkom

 

Op de website van onze penthouse – appartement “La Torre B6-5” – Los Arqueros – Marbella Golf – Te huur

Gelegen in het hart van de Costa del Sol, in een gebied bekend als een paradijs voor golfers, bevindt dit luxe appartement zich in een private en beveiligde omgeving (24 uur op 24) van  “Los Arqueros Golf & Country Club ‘ en heet U van harte welkom in een rustige en een natuurlijke omgeving, in de buurt van de prachtige stranden van San Pedro Alcantara, Marbella en de jachthaven Puerto Banus die op slechts 10 minuten van de residentie ligt.

Aan de voet van de Sierra Blanca, vindt u een prachtige golfbaan van 18 holes, ontworpen in harmonie met de omringende natuur. Het clubhuis heeft een bar-restaurant, en een speeltuin voor kinderen. Het domein biedt ook tennisbanen, paddle tennis, squash, fitnessruimte, sauna en 3 buitenzwembaden aan. De omgeving biedt u een op enkele minuten diverse restaurants, supermarkten, stranden en winkels.

In Los Arqueros, bent U ideaal geplaatst om de prachtige omliggende steden te bezoeken die meer dan 300 dagen onder de zon liggen, de lokale keukens te ontdekken en van het heerlijke nachtleven van het gebied te genieten.

 

 

Appartement te huur Marbella Golf Los Arqueros Costa del sol Spanje Golf banen

Luxe Appartement te huur Marbella Golf Los Arqueros Costa del sol Spanje Golf banen. Aan de voet van de Sierra Blanca, vindt u een prachtige golfbaan van 18 holes, ontworpen in harmonie met de omringende natuur. Het clubhuis heeft een bar-restaurant, en een speeltuin voor kinderen. Het domein biedt ook tennisbanen, paddle tennis, squash, fitnessruimte, sauna en 3 buitenzwembaden aan. De omgeving biedt u een op enkele minuten diverse restaurants, supermarkten, stranden en winkels.

Luxe Appartement te huur Marbella Golf Los Arqueros Costa del sol Spanje Golf banen

Apartment for rent Marbella Golf - Los Arqueros